Om Adven

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar energilösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Adven är en ledande leverantör av vatten- och energilösningar som tjänst i Norden och Baltikum. För industrier producerar Adven ånga, värme och kyla samt levererar olika lösningar som effektiviserar energi-, vatten- och materialförbrukning. För fastigheter erbjuder Adven uppvärmning och nedkylning baserat på fjärrvärme eller kundspecifika lösningar som nyttjar exempelvis bio- och geoenergi. Vår affärsmodell är baserad på fullservicelösningar och långsiktiga partnerskap.

Vi har en årlig omsättning på över 216 miljoner euro, och en total balansomslutning på 800 miljoner euro. Vi har nästintill 40 års erfarenhet, och över 400 experter anställda hos oss. Vi driver över 300 anläggningar med en total kapacitet på 1900 megawatt.

Advantage in energy. For business, people and planet.

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Omfattande servicenätverk

"Proffsig personal nära dig"

Adven driver landsomfattande verksamhet i Finland, Sverige, Estland och Lettland. Vårt omfattande servicenätverk, ett stort antal av operativa anläggningar och 24/7 fjärrövervakning säkerställer hög servicekapacitet och driftsäkerhet.

Vi är en engagerad och kundfokused energipartner

För oss är det viktigast att leverera tillförlitliga, hållbara, kostnadseffektiva och professionella energitjänster som förbättrar kundens verksamhet och hjälper företagen att fokusera på sina kärnverksamheter.

Våra värderingar 

      Kundfokus      Engagemang     Effektivitet     Respekt

Energy plant.png

  300+

Anläggningar i drift

henkilosto-icon.png

 400+

    Energiexperter

Cardon footprint

    -41%

     i minskat koldioxidavtryck på 7 år

liikevaihto-icon.png

  216 M€

Omsättning

Balance sheet_white.png

    800 M 

Balansomslutning

Capacity_white.png

    ~1900 MW

Totalt installerad effekt


Kontakta oss