Marknadskoordinator till Adven i Stockholm

Nyheter 15.11.2018

Adven söker en nu marknadskoordinator som ska vara med och driva utvecklingen till att bli den mest efterfrågade energipartner.

En energilösning som femstjärnig service – hur går det till?

Blogg 15.11.2018

Att bygga en energilösning innebär alltid ett omfattande projekt. Adven erbjuder sina energi- och vattenlösningar i form av tjänster som inte belastar kundens organisation eller balansräkning.

Sales Manager till kontoret i Stockholm

Nyheter 08.11.2018

Adven växer och ska utöka med en Sales Manager till kontoret i Stockholm. Som Sales Manager kommer du att arbeta mot stora aktörer på den svenska marknaden inom kemisk-, process- samt produktionsindustri eller liknande och hjälpa dem med deras investering för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Drifttekniker inom avancerade miljöriktiga energilösningar till vår anläggning i Laholm

Nyheter 24.10.2018

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Drifttekniker till vårt team i Götaland.

Undvik energilösningar som inte skapar affärsfördelar

Blogg 18.10.2018

Hur kan du säkerställa tillväxt och konkurrenskraft för ditt företag i framtiden? Den första tanken för många är att investera i kärnprocesser, operativ effektivitet eller nya produkter och innovationer. Att skapa tillväxt kräver dock nästan alltid också investeringar i infrastruktur som stödjer tillväxten, och miljöaspekterna måste alltid beaktas.

Administrative Coordinator till Adven i Stockholm

Nyheter 15.10.2018

Vi letar nu efter vår nya kollega som kommer ansvara för vårt kontor i Stockholm. Är du en serviceinriktad person som tycker om att göra det lilla extra för att ett kontor ska fungera och kännas inbjudande?

Konceptutveckling av cirkulära lösningar – hur går det till?

Blogg 27.09.2018

Recovery eller cirkulära lösningar kan effektivisera energiförbrukningen inom industrin och minska utsläpp eller slöseri med resurser. Hur går man till väga för att skapa ett slutet kretslopp från konceptutveckling till färdigt system?

Vi söker Drifttekniker till Sollefteå

Nyheter 11.09.2018

Vi söker nu en drifttekniker/anläggningsansvarig för fjärrvärmeproduktion, som tillsammans med oss, vill fortsätta vår spännande resa mot ett hållbart samhälle.

Innovativa energilösningar för stora livsmedelsföretag

Blogg 27.08.2018

Adven erbjuder innovativa energilösningar åt den nordiska och baltiska livsmedelsindustrin. Ett partnerskap med oss ger kunden möjlighet att fokusera på sin egen kärnverksamhet. Våra specialister kan identifiera potentiella utvecklingsområden och bidra med insikter för att utveckla energilösningarna.

Projektledare inom avancerade miljöriktiga energilösningar

Nyheter 23.08.2018

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Projektledare till vårt team i Malmö. Hos Adven får du vara med och driva framgångsrika projekt inom avancerade miljöriktiga energilösningar, där din region blir södra Sverige.

Bonsky