Vi söker Elanläggningsansvarig

Nyheter 28.07.2020

Vi söker en person som ska arbeta med att hålla ihop elanläggningsansvaret på våra anläggningar i Sverige.

Sales Manager till Stockholm

Nyheter 02.07.2020

Adven växer och utökar med en Sales Manager till kontoret i Stockholm. I rollen arbetar du mot stora aktörer inom industrin och hjälper dem med deras investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Drifttekniker sökes till Advens värmeanläggningar i Sollefteå

Nyheter 01.07.2020

Vi söker just nu en ansvarstagande drifttekniker till Advens värmeanläggningar i Sollefteå med omnejd.

Vi söker en projektledare för miljöriktiga energilösningar

Nyheter 01.07.2020

Adven växer och utökar med en projektledare till vårt team i Stockholm. I rollen är du med och förverkligar Advens investeringsprojekt för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Energi från havreskal gör fabriken koldioxidneutral

Nyheter 22.06.2020

Ny bioenergilösning ska nyttja havreskalsrester från Raisios produktion som bränsle för att skapa energi på fabriken. Utsläppen minskar och självförsörjningen ökar.

Att köpa energi som tjänst frigör kapital för bättre ändamål

Artikel 04.06.2020

Industriföretag ansvarar ofta för sin egen energiproduktion för att säkerställa en stabil och pålitlig energiförsörjning. Genom att istället överlåta energihanteringen till en expert kan man både frigöra kapital och samtidigt öka leveranssäkerheten.

Ragn-Sells satsning på flygaska får miljonstöd från Klimatklivet

Nyheter 13.05.2020

Miljöföretaget Ragn-Sells projekt för behandling av och utvinning av salter ur flygaska får 51 miljoner kronor i investeringsstöd från Klimatklivet. I projektet samarbetar Ragn-Sells med Adven.

Adven bygger biogasanläggning i finska Hangö

Nyheter 05.05.2020

Adven har utvecklat en lösning för produktion av biogas baserat på kväverik biomassa. Den nya anläggningen stärker den cirkulära ekonomin i området kring Hangö.

Vi söker en Sales Engineer till kontoret i Stockholm

Nyheter 24.04.2020

Adven växer och utökar med en Sales Engineer. Du kommer att arbeta mot stora aktörer inom kemisk, process- samt produktionsindustri och ge tekniskt säljstöd till Advens investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Mot nya höjder med stark kompetens inom konceptutveckling

Artikel 17.04.2020

För att uppnå vår vision om att bli bäst i världen i vår bransch fokuserar vi just nu särskilt på tre strategiska kompetenser. En av dessa är konceptutveckling som handlar om vår förmåga att designa tekniska lösningar som på bästa sätt möter kundernas behov.

Vill du hålla dig uppdaterad på utvecklingen inom vatten- och energilösningar? 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev