Driven och affärsmässig Anläggningsansvarig driftingenjör till Adven i Stockholm

Vi letar efter en driven och affärsmässig Anläggningsansvarig driftingenjör till Adven i Stockholm. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för drift, underhåll och återinvesteringar på Advens anläggningar i Stockholmsområdet.

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens vatten- och energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar lösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Som Anläggningsansvarig driftingenjör ansvarar du främst för drift och underhåll av våra produktionsanläggningar. Du har en tät kontakt med våra underentreprenörer kring drift och underhållsfrågor, samt optimering och förbättring av processerna. Våra anläggningar i Stockholm består till stor del av geoenergilösningar till kommersiella fastigheter men vi har även fler industriella produktionsanläggningar samt fjärrvärme.

Du har ett delegerat budget- och anläggningsansvar och i rollen arbetar du med både teknik och inköp av tjänster. Vi har höga ambitioner att ha branschens effektivaste energisystem där du kommer ansvara för detta inom ditt område. Du kommer att vara beställare av drift och underhållstjänster från våra entreprenörer.

Som driftingenjör gör du regelbundna uppföljningar av leveranser samt rapporterar dessa till kund samt internt. Du har även en tät dialog med säljteamet där du bidrar med tekniskt kunnande kring kommande och pågående projekt.

Du kommer till exempel att:

·       ansvara för kort- och långsiktigt underhåll

·       ansvara för drift

·       kundkommunikation ifråga om drift, optimering och underhållsplanering

·       identifiera förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde

·       ansvara för långsiktig planering av anläggningarnas livslängd och åtgärder kopplat tull det

·       ta fram tekniskt beslutsunderlag i samband med beslut om investeringar och projekt

Du rapporterar till regionchefen i Stockholm som du har ett nära samarbete med.

Tjänsten är placerad på Advens svenska huvudkontor vid Wenner-Gren Center på Sveavägen 166, men en naturlig del är även att utföra arbete på våra anläggningar runt om i Stockholmsområdet.

För att lyckas i den här rollen:

Vi tror att du har en relevant teknisk utbildning eller skaffat dig likvärdig kompetens genom flerårig erfarenhet inom branschen. Du har ett stort intresse för tekniska lösningar samt en hög grad av ägarskap för anläggningar och avtal.

Du trivs att jobba i team med andra människor och har ett nyfiket sätt vid problemställningar och planering av drift samt underhållsaktiviteter. Vi tror att du har erfarenhet av energiproduktion eller liknande processindustri samt flera år av erfarenhet vid planering samt budgetfrågor.

Du är en självgående och strukturerad person som håller en god kontakt med våra kunder och samarbetspartners för att upprätthålla och förbättra goda relationer. Du är väl förtrogen med att arbeta i Office samt relevanta datoriserade styrsystem. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - KundfokusEngagemangEffektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del av vår verksamhet.

Du kommer att bli en del av:

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete.

Arbetsmiljö och miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme. Bli en del av Adven och hjälp oss att skapa energilösningar som gynnar företag, människor och miljön!

Låter det som jobbet för dig? Sök nu!

Urval och intervjuer sker löpande och vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share