Vi söker Drifttekniker till Sollefteå


Adven är en heltäckande energipartner som levererar energilösningar och fjärrvärme på ett tillförlitligt, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt i Sverige, Finland och Estland. Advens verksamhet baserar sig på helhetslösningar som skräddarsys enligt kundens behov. Vi söker nu en drifttekniker/anläggningsansvarig för fjärrvärmeproduktion, som tillsammans med oss, vill fortsätta vår spännande resa mot ett hållbart samhälle.

Dina ansvarsområden

Som drifttekniker/anläggningsansvarig för fjärrvärmeproduktion kommer du att arbeta med produktionsanläggningarna i och runt Sollefteå, anläggningsansvaret kommer till en början att innefatta fyra anläggningar. Två i Sollefteå och två i Långsele. I din roll kommer du i nära samarbete med Enhetschefen samt övriga anläggningsansvariga säkerställa att anläggningarnas tillgänglighet är på topp och att verksamheterna optimeras med avseende på tillgänglighet, ekonomi och SAFETY. En viktig del i rollen kommer handla om att vidareutveckla arbetssätt och rutiner och driva förändringsarbete för att utveckla och effektivisera våra produktionsanläggningar. I rollen ingår vidare att leda och fördela det dagliga arbetet, underhållsstyrning samt att samordna drift, beredskap- och underhållsarbeten. Du har en nära dialog med konsulter och entreprenörer och även med intern personal. Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete. Arbetet är förlagt dagtid med beredskap.

Placeringsort för tjänsten är Sollefteå.

Vem är du

Vi tror att du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning alternativt har du likvärdig kompetens genom erfarenhet. Tidigare befattningar inom underhåll och drift/produktion är meriterande. Att på ett strukturerat sätt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut är något du trivs med. Då underhålls- och förbättringsarbete till stor del drivs i projektform är det meriterande med tidigare erfarenhet av projektledning. För att lyckas i rollen tror vi att du som person är kommunikativ, tydlig, har lätt för att skapa goda relationer till andra och inger förtroende då externa och interna kontakter är en stor del av vardagen. Du har ett stort kvalitets- och kundfokus med god planerings- och prioriteringsförmåga, har ordningssinne och är noggrann och självgående. Som person är engagerad och drivande, du tycker om att ta dig an nya utmaningar, är initiativrik och har lätt att få med dig människor. Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat på svenska, en god engelska är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi samarbetar med Experis Manpower Group. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Köhn, Experis, 060-64 65 44 e-post alexandra.kohn@se.experis.com eller rekryterande chef Joakim Haga, 070 - 33 109 85

Ansök här

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30 september 2018.

 

Share