Sales Manager till kontoret i Stockholm

Adven växer och ska utöka med en Sales Manager till kontoret i Stockholm. Som Sales Manager kommer du att arbeta mot stora aktörer på den svenska marknaden inom kemisk, process- samt produktionsindustri och liknande och hjälpa dem med deras investering för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Du kommer att driva hela affären från första möte med en grundläggande genomgång av process och behovsanalys till offertskrivning och signering. Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt och tillsammans med konceptutvecklare samt andra specialister i teamet utvecklar Sales Manager skräddarsydda, innovativa energilösningar till kund.

Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm City, resor förekommer och de är främst inom Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll med försäljning av komplexa lösningar mot industrin, har du erfarenhet inom energi så är det mycket meriterande. Relevant utbildning inom t ex teknik eller annan motsvarande förvärvad kunskap är önskvärt. Du har vidare en förmåga att snabbt sätta dig in i processer samt ny teknik och du är förtroendeingivande i din kommunikation. Din affärsmässighet och prestigelöshet gör att du kan skapa, bibehålla och utveckla relationer både internt och externt. Som person trivs med att ta helhetsansvar och arbetar målmedvetet och uthålligt. Arbetet kräver både god svenska och engelska samt körkort.

Vad kan Adven ge dig?

På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Du kommer att bidra till hållbar utveckling inom energi och vatten genom att diskutera investeringar i infrastruktur hos stora industriella aktörer där förändring verkligen gör skillnad.

På Adven får man arbeta i en miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där man jobbar självständigt med mycket eget ansvar. Man får vara med och påverka samt bygga säljprocesser och vara delaktig i Advents starka tillväxt.

Ansök här

Share