Sales Manager till kontoret i Stockholm

Adven växer och ska utöka med en Sales Manager till kontoret i Stockholm. Som Sales Manager kommer du att arbeta mot stora aktörer på den svenska marknaden inom kemisk, process- samt produktionsindustri och liknande och hjälpa dem med deras investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Du kommer att driva hela affären från första möte med en grundläggande genomgång av process och behovsanalys till offertskrivning och signering. Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt och tillsammans med konceptutvecklare samt andra specialister i teamet utvecklar Sales Manager skräddarsydda, innovativa energilösningar till kund.

Så här beskriver en av våra nuvarande Sales Managers Leo Toivonen sin roll:

"I could describe Adven’s salespeople as investment directors, with the sales process being largely about how Adven implements and finances the investments. The solutions involve investments of up to tens of millions of euros. Big investments require discipline and perseverance. Since we invest in our customer companies’ business, it is important for the overall concept to have the approval of all parties involved. If catching big fish is what fires you up, this is the right place for you."

Läs hela blogginlägget med Leo här

Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm. Resor förekommer, främst inom Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll med försäljning av komplexa lösningar mot industrin, har du erfarenhet inom energi så är det mycket meriterande.

Relevant utbildning inom t ex teknik eller annan motsvarande förvärvad kunskap är önskvärt. Du har vidare en förmåga att snabbt sätta dig in i processer samt ny teknik och du är förtroendeingivande i din kommunikation. Din affärsmässighet och prestigelöshet gör att du kan skapa, bibehålla och utveckla relationer både internt och externt.

Som person trivs med att ta helhetsansvar och arbetar målmedvetet och uthålligt. Arbetet kräver både god svenska och engelska samt körkort.

Join our ADVENture!

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar energilösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Den svenska verksamheten är i stark expansionsfas. I en trygg men dynamisk miljö får du möjligheten att vara med och bygga en verksamhet tillsammans med ett sammansvetsat team och utveckla Adven i Sverige. Till din hjälp finns också kollegor på moderbolaget i Finland.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande och vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt. Skicka in därför gärna in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@adven.com så snart du kan.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share