Sales Engineer till kontoret i Stockholm

Adven växer och utökar med en Sales Engineer till kontoret i Stockholm. Du kommer att arbeta mot stora aktörer på den svenska marknaden inom kemi-, process- samt produktionsindustri och ge tekniskt säljstöd till Advens investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten. 

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna genom att göra det möjligt för industrier att producera mer hållbart. 

Vi letar nu efter en Sales Engineer till vårt team i Stockholm som består av säljansvariga och tekniska konceptutvecklare. Som Sales Engineer ger du tekniskt stöd inför Advens investeringar i vatten- och energianläggningar. Rollen innebär ett nära samarbete med våra kunder där du genomför en grundläggande process- och behovsanalys i ett tidigt skede i säljprocessen. Som Sales Engineer bearbetar du framtida kunder och har förmåga att förstå helheten i processer och se de möjligheter som Adven kan erbjuda. Du definierar värdeförbättrande tekniska lösningar skräddarsydda för kundernas behov.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team i en snabbt växande verksamhet. Du utgår från kontoret i Stockholm och rapporterar till försäljningschefen i Sverige. Resor förekommer, främst inom Sverige.

Vi söker dig som:

  • Har kundfokus och är van att identifiera kunders behov och kan snabbt sätta dig in i processer och ny teknik
  • Har minst 3 års erfarenhet som processingenjör eller konsult inom processindustrin, alternativt har du erfarenhet inom försäljning av kundanpassade energi- och vattenlösningar
  • Har relevant högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller teknik
  • Kan arbeta obehindrat på både svenska och engelska
  • Har körkort

Dina personliga egenskaper:

  • Du är resultatorienterad
  • Du gillar att jobba i en dynamisk miljö tillsammans med kunniga och drivna kollegor
  • Du är bra på och gillar att samarbeta med kollegor och kunder
  • Du är strukturerad och utföra ditt arbete självständigt när det krävs
  • Din affärsmässighet och prestigelöshet gör att du kan skapa, bibehålla och utveckla relationer både internt och externt

Advendagarna_mini.jpg

Du blir en del av:

I ditt framtida team delar man med sig av sina erfarenheter och expertområden och lär av varandra för att skapa morgondagens lösningar för våra kunder. Ständig utveckling är en del av vardagen. Läs om några av dina blivande kollegor här.

Vi är just nu i en stark expansionsfas. I en trygg och samtidigt dynamisk och snabbrörlig miljö får du möjligheten att vara med och bygga en verksamhet tillsammans med ett sammansvetsat team och utveckla Adven i Sverige. Till din hjälp finns också kollegor på moderbolaget i Finland.

Låter det som jobbet för dig? Sök nu!

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök här med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Har du några frågor kring positionen, vänligen kontakta andreas.lannestrom@adven.com .

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share