Sales Engineer till kontoret i Stockholm

Adven växer och utökar med en Sales Engineer till kontoret i Stockholm. Du kommer att arbeta mot stora aktörer på den svenska marknaden inom kemi-, process- samt produktionsindustri och ge tekniskt säljstöd till Advens investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten. 

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna genom att göra det möjligt för industrier att producera mer hållbart. 

Vi letar nu efter en Sales Engineer till vårt säljteam. Som Sales Engineer ger du tekniskt stöd inför Advens investeringar i vatten- och energianläggningar. Tillsammans med konceptutvecklare och andra specialister i teamet tar du fram morgondagen energi- och vattenlösningar.

Rollen innebär nära samarbete med våra kunder där du genomför en grundläggande process- och behovsanalys. Som Sales Engineer bearbetar du framtida kunder och har förmåga att förstå helheten i processer och se de möjligheter som Adven kan erbjuda. Du definierar värdeförbättrande tekniska lösningar skräddarsydda för kundernas behov.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team i en snabbt växande verksamhet. Du utgår från kontoret i Stockholm och rapporterar till försäljningschefen i Sverige. Resor förekommer, främst inom Sverige.

För att lyckas i den här rollen:

Du har en bakgrund som processingenjör eller konsult inom processindustrin, alternativt har du erfarenhet inom försäljning av kundanpassade energi- och vattenlösningar. Du är van att identifiera kundernas behov och kan snabbt sätta dig in i processer och ny teknik. Det viktigaste är att du har en teknisk bakgrund med starkt kundfokus.

Du är resultatorienterad och gillar att jobba i en dynamisk miljö tillsammans med kunniga och drivna kollegor. Det är viktigt att du kan samarbeta bra med kollegor och kunder, strukturera och utföra ditt arbete självständigt. Din affärsmässighet och prestigelöshet gör att du kan skapa, bibehålla och utveckla relationer både internt och externt.

Du har en relevant högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller teknik.

Arbetet kräver både god svenska och engelska samt körkort.

Advendagarna_mini.jpg

Du blir en del av:

I ditt framtida team delar man med sig av sina erfarenheter och expertområden och lär av varandra för att skapa morgondagens lösningar för våra kunder. Ständig utveckling är en del av vardagen. Läs om några av dina blivande kollegor här.

Vi är just nu i en stark expansionsfas. I en trygg och samtidigt dynamisk och snabbrörlig miljö får du möjligheten att vara med och bygga en verksamhet tillsammans med ett sammansvetsat team och utveckla Adven i Sverige. Till din hjälp finns också kollegor på moderbolaget i Finland.

Låter det som jobbet för dig? Sök nu!

Urval och intervjuer sker löpande och vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt. Skicka in därför gärna in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@adven.com så snart du kan.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Har du några frågor kring positionen, vänligen kontakta andreas.lannestrom@adven.com .

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share