Recovery Specialist till vårt team i Stockholm

Inom Adven finns affärsverksamheten Adven Recovery som erbjuder vattenintensiva branschindustrier lösningar för att främja den cirkulära ekonomin genom att spara vatten och minska råvaru- och energikostnaderna samt miljöpåverkan. Till detta snabbt växande team söker vi nu en Recovery Specialist. 

Tjänsten

Som Recovery Specialist kommer du att stödja vårt säljteam med att definiera värdeförbättrande tekniska lösningar skräddarsydda för kundernas behov. Huvudfokus ligger på den svenska marknaden och rollen är placerad i Stockholm. I rollen som Recovery Specialist ingår:

  • Identifiera optimeringsmöjligheter i försäljningsprojekt genom återanvändning av t.ex. vatten och värme.

  • Definiera tekniska lösningar i samarbete med kunden, inkluderande mass- och energibalanser, grundläggande processflödesdiagram, preliminära layout- och kapitalkostnader samt driftskostnadsberäkningar.

  • Kommunikation och samarbete med kundernas tekniska personal.

  • Identifiera och hantera teknikleverantörer.

Vi söker efter en person som:

  • har ett intresse för processoptimering.

  • har förmåga att se och förstå helheten i processer och genom det se förbättringsmöjligheter.

  • har kunskap om och erfarenhet av konceptutveckling, processplanering eller rådgivning inom processindustrin, avloppsrening eller miljöteknik.

  • kan tala svenska och engelska flytande.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team i en snabbt växande verksamhet där det är viktigt att du kan samverka och samarbeta bra med kollegor och kunder, strukturera och utföra ditt arbete självständigt samt bidra till företagets utveckling även utanför ditt eget ansvarsområde.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - Kundfokus, Engagemang, Effektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Join our ADVENture!

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett snabbrörligt och drivet bolag där kärnverksamheten är att göra det möjligt för industrier att jobba mer hållbart och bidra till den cirkulära ekonomin.

Vi är övertygade om att vi har hjälpt våra kunder att hitta bättre energilösningar genom att tillföra nya perspektiv. Vi kan sammanföra vår omfattande kunskap om många olika slags lösningar som vi har tillämpat i olika upplägg. Därtill sätter vi oss in i kundens process och situation på ett övergripande sätt där vi ser till energi, vattenanvändning och energieffektivitet. Vi har den fasta tron att vi med hjälp av sådana infallsvinklar kan ge kunden något nytt och viktigt oavsett utgångsläget.

Adven växer snabbt i Sverige och har med sin starka finansiella ägare resurser att bygga för framtiden.

Välkommen att bidra till vår spännande resa med att utveckla Adven och en hållbar värld!

Tror du att du har vad som krävs? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Mercuri Urval. Vänligen sök via länken nedan så snart som möjligt, dock senast den 24 februari 2019.

Ansök här

Share