Projektledare inom avancerade miljöriktiga energilösningar

Adven är en ledande leverantör av skräddarsydda energi, vattenlösningar och fjärrvärme i Sverige, Finland, Estland och Lettland. Vi har över 30 års erfarenhet och kompetens inom energisektorn.

Miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme.

Tjänsten

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Projektledare till vårt team i Stockholm. Hos Adven får du vara med och driva framgångsrika projekt inom avancerade miljöriktiga energilösningar.

På Adven är vi ett sammansvetsat team där du kommer vara en viktig lagspelare i projekten.

I nära kontakt med säljavdelningen och samarbetande partners driver du processen från kontrakt till leverans och driftsättning hos kund med fokus på kvalitet, tid och ekonomi.

Hos oss kommer du in i ett bolag i en stark expansionsfas och tillsammans med ett dynamiskt team får du chansen att utveckla Adven i Sverige. Rollen ingår i ett team av projektledare och projektingenjörer, tillsammans kommer ni att

  • Identifiera och utvärdera nya projektområden
  • Leda och bygga relationer med berörda intressenter
  • Leda kontakten och förhandling med markägare
  • Teknisk utvärdering av projekt med support av våra konceptutvecklare
  • Budget- och tidplansansvar för projekten
  • Koordinera och leda projektresurser, interna och externa
  • Följa Advens riktlinjer för EHSQ

Placeringsorten är Stockholm och du kommer att rapportera till Head of Projects. Det förekommer resor och du kommer att få möjlighet att besöka våra anläggningar och följa projektet på plats.

Din erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som är civil-, högskole- eller byggnadsingenjör och har minst fem års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen som projektledare, entreprenadingenjör eller har motsvarande.

Vi vill att du har erfarenhet av projektledning vid byggnation av pannanläggningar.

Erfarenhet av processindustri är något vi värdesätter.

Du har god teknisk förståelse och kan sätta dig in i ny teknologi.

Gedigen erfarenhet av lagar och regler inom bygg, konstruktion och markarbete.

Upphandlingserfarenhet samt erfarenhet från energibranschen är meriterande.

Alla våra medarbetare inom projektledning är certifierade i Bas-P så det är en merit om du är det också. Du bör även ha vana av ekonomiuppföljning.

Du uttrycker dig med lätthet såväl skriftligt som muntligt i svenska och engelska. Vi ser också att du har god datavana och innehar B-körkort.

Dina personliga egenskaper

Du är en ansvarsfull och strukturerad person som har lätt att arbeta tillsammans med ett litet men drivet team. Du har förmågan att självständigt driva dig själv och dina projekt mot uppsatta mål.

Du har ett stort intresse för människor, tycker om att leverera god service och ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete. Kunden i centrum är en självklarhet för dig och jobbar för nöjda kunder och långsiktiga relationer.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - Kundfokus, Engagemang, Effektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Join our ADVENture!

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com

Vi ser fram mot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share