Projektingenjör till Adven

Adven är en ledande leverantör av skräddarsydda energi, vattenlösningar och fjärrvärme i Sverige, Finland och Estland. Vi har över 30 års erfarenhet och kompetens inom energisektorn. 

Hållbarhet och socialt ansvar är hörnstenar i vår verksamhet. Miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet.

På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme. Vi låter våra kunder få tillgång till avancerade miljöriktiga energilösningar utan att behöva investera.

Tjänsten

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och för att möta detta söker vi en Projektingenjör. Hos Adven får du vara med och driva framgångsrika projekt inom avancerade miljöriktiga energilösningar.

På Adven är vi ett sammansvetsat team där du kommer vara en viktig lagspelare i projekten. Det är mycket som behöver fungera för att ett energiprojekt skall bli framgångsrikt. I projektet är det du som är den som ser till att allt flyter på. Du blir experten på planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning.

Du jobbar tillsammans med våra konceptutvecklare och är länken i samarbetet med entreprenörer, leverantörer såväl som med bolagets kunder. Du är delaktig i projektet från kontrakt till leverans och driftsättning hos kund med fokus på kvalitet, tid och ekonomi.

Du tycker om en variation av självständigt arbete och att arbeta i grupp, och ser långsiktigt på tjänsten där det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen som projektingenjör.

Rollen ingår i ett team av projektledare och projektingenjörer, tillsammans kommer ni att

  • Identifiera och utvärdera nya projektområden
  • Leda och bygga relationer med berörda intressenter
  • Leda kontakten och förhandling med markägare
  • Teknisk utvärdering av projekt med support av våra konceptutvecklare
  • Budget- och tidplansansvar för projekten
  • Koordinera och leda projektresurser, interna och externa
  • Följa Advens riktlinjer för EHSQ

Placeringsorten är Stockholm. Du kommer att rapportera till Head of Projects i Stockholm. Det förekommer resor och du kommer att få möjlighet att besöka våra anläggningar och följa projektet på plats.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom energi och miljö och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kanske kommer direkt från skolan och ser detta som din chans att komma in i ett bolag i en stark expansionsfas och tillsammans med ett dynamiskt team utveckla Adven i Sverige.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad, social samt har en förmåga att bygga relationer och att samarbeta. Du jobbar målinriktat och har ett brinnande intresse för ny teknik och miljövänliga energilösningar.

Du har även ett stort intresse för människor, tycker om att leverera god service och ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete. Kunden i centrum är en självklarhet för dig och jobbar för nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Du är trygg i dig själv, har respekt för alla i din omgivning och med det en prestigelös och ödmjuk inställning.

Du uttrycker dig med lätthet såväl skriftligt som muntligt i svenska och engelska. Vi ser också att du har god datavana och innehar B-körkort.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - Kundfokus, Engagemang, Effektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Join our ADVENture!

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com

Vi ser fram mot din ansökan.

Share
Bonsky