Kundtjänstmedarbetare sökes

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, ansvarsfull och har god lärandeförmåga. Du trivs och känner stolthet i att arbeta med service och problemlösning med kunden i fokus.

Du har erfarenhet av servicearbete där din telefon och ditt kontaktnät varit ditt viktigaste hjälpmedel. Då har du goda möjligheter här! Du har erfarenhet av kundrådgivning, energilösningar och gärna tekniska frågor från fjärrvärmeaffären.

Dina kunskaper inom officepaketet är goda och att du har goda kunskaper i svenska och engelska är en självklarhet. Som person är du flexibel och har förmåga att ta egna initiativ vid problem och att fatta självständiga beslut är en självklarhet. Du har god samarbetsförmåga, är positiv, utåtriktad och bidrar till gemensam arbetsglädje. Du har förståelse för och fungerar i en mindre arbetsgrupp men med större eget ansvar.

Vad är uppgiften?

Du kommer ingå i en mindre arbetsgrupp och rapporterar direkt till "Head of Customer care". Avdelningen är ny och kommer inledningsvis bestå av fem personer där dina arbetsuppgifter innebär att fungera som teknisk och administrativ kundservice för Advens kunder, fjärrvärmeservicekoordinering med serviceentreprenörer (planera besök). Arbetssättet innebär att du själv ansvarar för ärendet genom hela processen från start till mål. I tjänsten som kundrådgivare ingår administrativt arbete inom debitering och faktureringsprocessen.

Krav

- Gedigen erfarenhet från kundservice där kundfokus och problemlösning står i centrum.

Vem är arbetsgivaren?

Adven är en ledande leverantör av skräddarsydda energilösningar och fjärrvärme i Finland, Sverige och Estland. Våra anläggningar bygger på helhetslösningar anpassade för kundens behov, vilket möjliggör tillförlitlig och kostnadseffektiv leverans av energiprodukter som våra kunder efterfrågar, med låg miljöpåverkan. Adven ägs av AMP Capital och Infracapital. AMP Capital har mer än 25 års erfarenhet av global infrastrukturförvaltning. Infracapital är en ledande europeisk investerare i infrastruktur, som förvaltas av M & G Investment Management.

Tillsättning: Start maj.
Placeringsort: Norrköping
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med  provanställning om sex månader.
Arbetstider måndag till fredag: 08:00- 16:30
Lön och förmåner enligt överenskommelse.

Rekryterande chef Joachim Nestor, 0704381805.

Share
Bonsky