Anläggningsansvarig till Adven i Sollefteå

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Anläggningsansvarig till vår anläggning HVC i Sollefteå. Region Norrland ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Sollefteå, Bollstabruk, Långsele, Ramsele och Näsåker. Med den spännvidd av anläggningar som ryms inom vårt ansvar, finns stora möjligheter att erbjuda varierande och intressanta arbetsuppgifter.

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energi- och vattenlösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar lösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Vi letar nu efter en driven och affärsmässig Anläggningsansvarig

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för drift, underhåll, projekt och utveckling på Advens anläggning i Sollefteå. I huvudsak innebär rollen att du driver relevant drift och underhåll och modernisering av vår anläggning tillsammans med drifttekniker inom enheten för att uppnå en hög tillgänglighet och effektiv drift mot beslutad plan.

Du har ett delegerat budget- och anläggningsansvar och rollen är till stor del teknik- och affärsorienterad. Du kommer att leda arbetet på anläggningen genom egen personal i form av drifttekniker och driftstöd samt vara beställare till våra entreprenörer.

Rollen är bred och kräver stor flexibilitet och nära samarbete med våra kunder, konsulter och entreprenörer.

Du kommer till exempel att:

·       identifiera förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde

·       ta fram tekniskt beslutsunderlag i samband med beslut om investeringar och projekt

·       ansvara för löpande resultatuppföljning och framtagande av KPI:er, rapporter och dokumentation

·       leda och inspirera driftteknikerna på anläggningen

Du rapporterar till Regional Manager Norrland som du har ett nära samarbete med.

Tjänsten är placerad i Sollefteå och innebär både kontorsarbete och arbete ute på anläggningarna.

För att lyckas i den här rollen:

Högskoleutbildning inom relevant område är meriterande, likaså ingenjörserfarenhet av arbete med fjärrvärme och/eller processindustri. Du kan ha jobbat som projektledare eller konsult.

Som person är du driven, engagerad och affärsmässig. Då du kommer att ha många olika kontaktytor måste du trivas i dessa sammanhang. Du är en prestigelös och social kollega som har lätt för att anpassa sig. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Du kommer att bli en del av:

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete.

Arbetsmiljö och miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme.

Bli en del av Adven och hjälp oss att skapa energilösningar som gynnar företag, människor och miljön!

Ansök nu!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@adven.com senast 18 november. Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi ser fram mot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share