Drifttekniker inom Operations & Customers till Advens anläggningar i Sollefteå

Enheten Norrland ansvarar för drift och underhåll av fjärrvärmenäten i Sollefteå, Bollstabruk, Långsele, samt drift av Totalvärmeanläggningar i området kring Sollefteå. Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en ansvarstagande Drifttekniker som är redo att anta utmaningen att leverera enligt de krav som kunderna har på oss som energileverantör.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktion och distributionssanläggningarna dagtid
  • Beredskap på produktion och distributionsanläggningarna med schemalagt helgarbete
  • Driftuppföljning och analys
  • Kontinuerlig utveckling och att optimera driften enligt uppsatta nyckeltal
  • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningarna

Din profil

Vi letar efter dig som har erfarenhet av fjärrvärme och/eller processindustri, främst med avseende på drift. Du är driftingenjör, drifttekniker eller motsvarande och har god erfarenhet av att arbeta i driftrelaterad IT-miljö samt goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskaper inom el, styr och regler.

Som person är du en öppen, målinriktad och prestigelös person, som växer med ansvar och som självständigt drar ditt strå till stacken. Du har lätt för att se att samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå är avgörande för framgång. Du är proaktiv och drivande i ditt arbete och agerar på eget initiativ till att utveckla den verksamhet du är en del av. Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav eftersom beredskapstjänstgöring ingår i uppdraget.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - Kundfokus, Engagemang, Effektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del av vår verksamhet.

Join our ADVENture!

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com.

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta rekryterande enhetschef:Joakim Haga, +46703310985, joakim.haga@adven.com .

Vi ser fram mot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share