Drifttekniker sökes till Advens anläggningar i Skåne

Har du erfarenhet av fjärrvärme eller processindustri med avseende på drift? Till våra anläggningar i Skåne söker vi nu en Drifttekniker inom enheten Operations & Customers. I dagsläget är vi fyra medarbetare som sköter drift och underhåll av anläggningarna i västra Skåne, och nu är vi på jakt efter ytterligare en driven och ansvarstagande person till vårt team.

I Skåne har vi 17 produktionsanläggningar av varierande storlek och karaktär. Det finns därmed stor möjlighet att utvecklas inom drift och underhåll av olika typer av värmeanläggningar. Du kommer tillhöra enheten Götaland, som tillsammans ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Älmhult, Boxholm, Staffanstorp, Lenhovda, Sösdala och Bara, samt energianläggningar hos flertalet industrier i södra Sverige. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktionsanläggningar dagtid

  • Driftuppföljning och analys

  • Kontinuerlig utveckling och att optimera driften enligt uppsatta nyckeltal

  • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningarna i Skåne

Din Profil:

Vi letar efter dig som har erfarenhet av fjärrvärme och/eller processindustri, främst med avseende på drift. Du är driftingenjör, drifttekniker eller motsvarande och har god erfarenhet av att arbeta i driftrelaterad IT-miljö samt goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du en öppen, målinriktad och prestigelös person, som växer med ansvar och som självständigt drar ditt strå till stacken. Du har lätt för att se att samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå är avgörande för framgång. Du är proaktiv och drivande i ditt arbete och agerar på eget initiativ till att utveckla den verksamhet du medverkar i. Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav eftersom beredskapstjänstgöring ingår i uppdraget.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - KundfokusEngagemangEffektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Join our ADVENture!

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Per Löwenham på telefon +46705089876.

Vi ser fram mot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share