Ansvarstagande drifttekniker sökes till Hasselfors

Adven har ett partnerskap med sågverket Setra i Hasselfors som framförallt handlar om att leverera den energi som Setra behöver i sin torkprocess. Till denna produktionsanläggning söker vi nu en ansvarstagande Drifttekniker som är redo att anta utmaningen att leverera enligt de krav som kunden har på oss som energileverantör.

Du kommer att tillhöra enheten Götaland, som ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Älmhult, Boxholm, Staffanstorp, Lenhovda, Sösdala och Bara, samt drift av Totalvärmeanläggningar i södra Sverige.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktionsanläggningen dagtid
  • Driftuppföljning och analys
  • Kontinuerlig utveckling och att optimera driften enligt uppsatta nyckeltal
  • Daglig kontakt med kunden för att säkerställa att vi levererar enligt kundens önskemål
  • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningen i Hasselfors

Din profil:

Vi letar efter dig som har erfarenhet av fjärrvärme och/eller processindustri, främst med avseende på drift. Du är driftingenjör, drifttekniker eller motsvarande och har god erfarenhet av att arbeta i driftrelaterad IT-miljö samt goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du en öppen, målinriktad och prestigelös person, som växer med ansvar och som självständigt drar ditt strå till stacken. Du har lätt för att se att samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå är avgörande för framgång.

Du är proaktiv och drivande i ditt arbete och agerar på eget initiativ till att utveckla den verksamhet du medverkar i. Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav eftersom beredskapstjänstgöring kan ingå i uppdraget.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - KundfokusEngagemangEffektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Join our ADVENture!

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Per Löwenham på +46705089876.

Vi ser fram emot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share