Drifttekniker sökes till Advens värmeanläggningar i Sollefteå med omnejd

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens vatten- och energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar lösning som vi utvecklar, bygger och driver tillsammans med våra kunder.

Advens Region Norrland ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Sollefteå, Bollstabruk, Långsele, samt drift av Totalvärmeanläggningar i området kring Sollefteå. Då en av våra medarbetare byter arbetsuppgift inom Adven söker vi en ansvarstagande Drifttekniker till anläggningarna kring Sollefteå, en person som är redo att anta utmaningen att leverera enligt de krav som kunderna har på oss som energileverantör. Med den spännvidd av anläggningar som ryms inom vårt ansvar, finns stora möjligheter att erbjuda varierande och intressanta arbetsuppgifter.

Team Sollefteå-2.jpg

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktion och distributionssanläggningarna dagtid
  • Beredskap på produktion och distributionsanläggningarna med schemalagt helgarbete
  • Driftuppföljning och analys
  • Kontinuerlig utveckling och att optimera driften enligt uppsatta nyckeltal
  • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningarna


Vi söker dig som:

Vi letar efter dig som har erfarenhet av fjärrvärme och/eller processindustri, främst med avseende på drift. Du är driftingenjör, drifttekniker eller motsvarande och har god erfarenhet av att arbeta i driftrelaterad IT-miljö samt goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskaper i el, styr och regler.

Som person är du en öppen, målinriktad och prestigelös person, som växer med ansvar och som självständigt drar ditt strå till stacken. Du har lätt för att se att samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå är avgörande för framgång. Du är proaktiv och drivande i ditt arbete och agerar på eget initiativ till att utveckla den verksamhet du medverkar i. Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav eftersom beredskapstjänstgöring ingår i uppdraget.

Låter det här som ett jobb för dig?

Urval och intervjuer sker löpande och vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt. Skicka in därför gärna in din ansökan med CV och personligt brev till joakim.haga@adven.com så snart du kan.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta:

Rekryterande Enhetschef Joakim Haga, +46703310985, joakim.haga@adven.com

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

 

Share