Drifttekniker till Advens nya fossilfria anläggning i Laholm

Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Vi låter våra kunder få tillgång till avancerade miljöriktiga energilösningar utan att behöva investera.

Tjänsten

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Drifttekniker till vårt team i Götaland.

Adven har ingått ett partnerskap med DIAB i Laholm om att leverera den energi som DIAB behöver i sina processer och till produktionsanläggningen söker vi nu en ansvarstagande Drifttekniker som är redo att anta utmaningen att leverera enligt de krav som kunden har på oss som energileverantör.

Du kommer till en helt ny värmeanläggning som är byggd för att möta kundens förväntningar på hållbarhet, säkerhet och effektivitet. I ditt dagliga arbete får du en omväxling av arbetsuppgifter med stort eget ansvar. En viktig del är att ha en bra relation till kunden och att efter deras behov anpassa driften av värmeanläggningen.

Vi erbjuder ett jobb där du har ett helhetsansvar för driften vilket också gör att du kommer att få stor erfarenhet och kompetens i att driva en hel anläggning.

Tillsammans med dina fyra kollegor i Skåne arbetar du aktivt med utbyten av kunskaper och erfarenheter för att anläggningarna ska drivas så resurseffektivt som möjligt. Enheten Götaland ansvarar för drift och underhåll av cirka 30 anläggningar inom fjärrvärme- och industrilösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktionsanläggningen dagtid
  • Driftuppföljning och analys
  • Kontinuerlig utveckling och att optimera driften enligt uppsatta nyckeltal
  • Daglig kontakt med kunden för att säkerställa att vi levererar enligt kundens önskemål
  • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningen i Laholm

Arbetet är förlagt dagtid med beredskap. Du kommer att rapportera till Regional Manager Götaland.

Din erfarenhet och utbildning

Vi letar efter dig som har erfarenhet av fjärrvärme och/eller processindustri, främst med avseende på drift.

Du är driftingenjör, drifttekniker eller motsvarande och har god erfarenhet av att arbeta i driftrelaterad IT-miljö samt goda kunskaper i Office-paketet.

Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav eftersom beredskapstjänstgöring ingår i uppdraget.

Dina personliga egenskaper

Som person är du en öppen, målinriktad och prestigelös person, som växer med ansvar och som självständigt drar ditt strå till stacken.

Du har lätt för att se att samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå är avgörande för framgång. Du är proaktiv och drivande i ditt arbete och agerar på eget initiativ till att utveckla den verksamhet du medverkar i.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - Kundfokus, Engagemang, Effektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Join our ADVENture!

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com

Vi ser fram mot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Klicka här

Share