Anläggningsansvarig till Malmö

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en driven och affärsmässig anläggningsansvarig till vårt team i Götaland med placering i Malmö. Med den spännvidd av anläggningar som ryms inom vårt ansvar i denna region, finns stora möjligheter att erbjuda varierande och intressanta arbetsuppgifter.

Tjänsten

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för drift, underhåll och återinvesteringar på Advens anläggningar i Skåne. I huvudsak innebär rollen att du ansvarar för drift och underhåll av våra produktionsanläggningar tillsammans med driftteknikerna inom enheten, för att uppnå en hög tillgänglighet och effektiv drift mot beslutad plan.Du har ett delegerat budget- och anläggningsansvar och i rollen arbetar du med både teknik och inköp av tjänster. Vi har höga ambitioner att ha branschens effektivaste energisystem där du kommer ansvara för detta inom ditt område. Du kommer att vara arbetsledare för tre drifttekniker som är anställda på Adven och även beställare till våra entreprenörer. Du ingår i enheten Götaland som ansvarar för drift och underhåll av Advens verksamhet inom fjärrvärmenäten i Älmhult, Boxholm, Lenhovda, Staffanstorp och Bara, samt drift av Industrienergianläggningar på några orter i södra Sverige.

Rollen är bred och kräver nära samarbete med våra kunder, konsulter och entreprenörer.

Du kommer exempelvis:

  • ansvara för kort- och långsiktigt underhåll
  • ansvara för drift
  • identifiera förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde
  • ansvara för långsiktig planering av anläggningarnas livslängd och åtgärder kopplat till det
  • ta fram tekniskt beslutsunderlag i samband med beslut om investeringar och projekt
  • leda driftteknikerna på anläggningarna

Du rapporterar till Regionchef Götaland som du har ett nära samarbete med.

Tjänsten är placerad i Advens nya, moderna lokaler centralt i Malmö, men en naturlig del är även att utföra arbete på våra anläggningar runt om i Skåne.

Personen vi söker

Du har relevant teknisk- eller ingenjörsutbildning och minst 5 års yrkeserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter från fjärrvärme- eller processindustrin.

Som person är du driven, engagerad och strukturerad. Då du kommer att ha många olika kontaktytor måste du trivas i dessa sammanhang. Du är en prestigelös och social kollega som har lätt för att anpassa sig.

Hållbarhet och socialt ansvar är hörnstenar i vår verksamhet.

Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Vi låter våra kunder få tillgång till avancerade miljöriktiga energilösningar utan att behöva investera. Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete.

Miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Adven med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Svensson, Experis, 0703-48 92 66 linda.svensson@se.experis.com .

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Dock senast den 18 mars.

Ansök här

Share