Anläggningsansvarig driftingenjör till Adven Sweden AB         

Som anläggningsansvarig driftingenjör svarar du för drift och underhåll av Advens produktionsanläggningar kring Stockholmsområdet. Du har en tät kontakt med våra underentreprenörer kring drift och underhållsfrågor, samt optimering och förbättring av processerna.

Till din hjälp har du olika specialistfunktioner inom företaget. Du tillser att upprättade avtal följs samt att anläggningarna håller den höga driftsäkerhet samt verkningsgrad som avtalats mot kund. Vidare svarar du för att anläggningarna hålls säkra och följer Svensk lagstiftning.Som driftingenjör gör du regelbundna uppföljningar av leveranser samt rapporterar dessa till kund samt internt. Du har även en tät dialog med säljteamet där du bidrar med tekniskt kunnande kring kommande och pågående projekt. 

Vem är du?
Vi tror att du har en relevant teknisk utbildning eller skaffat dig likvärdig kompetens genom flerårig erfarenhet inom branschen. Du har ett stort intresse för tekniska lösningar samt en hög grad av ägarskap för anläggningar och avtal.

Du trivs att jobba i team med andra människor och har ett nyfiket sätt vid problemställningar och planering av drift samt underhållsaktiviteter. Vi tror att du har erfarenhet av energiproduktion eller liknande processindustri samt flera år av erfarenhet vid planering samt budgetfrågor.

Du är en självgående person som håller en god kontakt med våra kunder och samarbetspartners för att upprätthålla och förbättra goda relationer. Du är väl förtrogen med att arbeta i Office samt relevanta datoriserade styrsystem. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Den svenska verksamheten är i stark expansionsfas. I en trygg men dynamisk start-up miljö får du möjligheten att vara med och bygga en verksamhet tillsammans med ett sammansvetsat team i Stockholm och utveckla Adven i Sverige. Till din hjälp finns också kollegor på moderbolaget i Finland.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jonas Eriksson på 08 22 56 06. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jonas.eriksson@adven.com.

Om Adven
Adven är en heltäckande energipartner som levererar energilösningar och fjärrvärme på ett tillförlitligt, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt i Sverige, Finland och Estland. Advens verksamhet baserar sig på helhetslösningar som skräddarsys enligt kundens behov. Bland Advens produkter finns geoenergi till kommersiella fastigheter, fjärrvärme, nedkylningslösningar och processande av sekundärenergi. Adven levererar energi till ungefär 150 industrianläggningar och driver över 60 fjärrvärmenät och 23 geoenergianläggningar. Totalt installerad effekt motsvarar cirka 1,600 MW. Advens svenska verksamhet kommer att utökas kraftigt i samband med förvärvet av E.ON Värme Lokala Energilösningar ABsom genomfördes i slutet av 2017.

Share
Mainostoimisto Mediataivas