Driven och affärsmässig Anläggningsansvarig driftingenjör till Adven i Stockholm

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för drift, underhåll och återinvesteringar på Advens anläggningar i Stockholmsområdet. Våra anläggningar i Stockholm består till stor del av geoenergilösningar till kommersiella fastigheter men vi har även fler industriella produktionsanläggningar samt fjärrvärme.

I huvudsak innebär rollen att du ansvarar för drift och underhåll av våra produktionsanläggningar. Du har en tät kontakt med våra underentreprenörer kring drift och underhållsfrågor, samt optimering och förbättring av processerna. 

Du har ett delegerat budget- och anläggningsansvar och i rollen arbetar du med både teknik och inköp av tjänster. Vi har höga ambitioner att ha branschens effektivaste energisystem där du kommer ansvara för detta inom ditt område. Du kommer att vara beställare av drift och underhållstjänster från våra entreprenörer.

Som driftingenjör gör du regelbundna uppföljningar av leveranser samt rapporterar dessa till kund samt internt. Du har även en tät dialog med säljteamet där du bidrar med tekniskt kunnande kring kommande och pågående projekt.

Du kommer till exempel att:

  • ansvara för kort- och långsiktigt underhåll
  • ansvara för drift
  • kundkommunikation ifråga om drift, optimering och underhållsplanering
  • identifiera förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde
  • ansvara för långsiktig planering av anläggningarnas livslängd och åtgärder kopplat tull det
  • ta fram tekniskt beslutsunderlag i samband med beslut om investeringar och projekt

Du rapporterar till Regionchef Stockholm som du har ett nära samarbete med.

Tjänsten är placerad på Advens svenska huvudkontor vid Wenner-Gren Center på Sveavägen 166, men en naturlig del är även att utföra arbete på våra anläggningar runt om i Stockholmsområdet.

Personen vi söker:

Vi tror att du har en relevant teknisk utbildning eller skaffat dig likvärdig kompetens genom flerårig erfarenhet inom branschen. Du har ett stort intresse för tekniska lösningar samt en hög grad av ägarskap för anläggningar och avtal.

Du trivs att jobba i team med andra människor och har ett nyfiket sätt vid problemställningar och planering av drift samt underhållsaktiviteter. Vi tror att du har erfarenhet av energiproduktion eller liknande processindustri samt flera år av erfarenhet vid planering samt budgetfrågor.

Du är en självgående och strukturerad person som håller en god kontakt med våra kunder och samarbetspartners för att upprätthålla och förbättra goda relationer. Du är väl förtrogen med att arbeta i Office samt relevanta datoriserade styrsystem. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - KundfokusEngagemangEffektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del av vår verksamhet.

Hållbarhet och socialt ansvar är hörnstenar i vår verksamhet

Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Vi låter våra kunder få tillgång till avancerade miljöriktiga energilösningar utan att behöva investera. Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete.

Miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme.

Join our ADVENture!

Den svenska verksamheten är i stark expansionsfas. I en trygg men dynamisk start-up miljö får du möjligheten att vara med och bygga en verksamhet tillsammans med ett sammansvetsat team i Stockholm och utveckla Adven i Sverige. Till din hjälp finns också kollegor på moderbolaget i Finland.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@adven.com så snart som möjligt. 

Vi ser fram mot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share