Affärsingenjör inom energilösningar

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Affärsingenjör till vårt team i Götaland. Regionen i södra Sverige, Götaland, ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Älmhult, Boxholm, Lenhovda, Staffanstorp och Bara, samt drift av Industri Energianläggningar på några orter i södra Sverige. Med den spännvidd av anläggningar som ryms inom vårt ansvar, finns stora möjligheter att erbjuda varierande och intressanta arbetsuppgifter.

Tjänsten

I rollen som Affärsingenjör kommer du tillsammans med kollegor från vår säljavdelning ansvara för att ta fram konkurrenskraftiga energilösningar, som motsvarar kundernas förväntningar. Du agerar som tekniskt stöd under nyförsäljning och ansvarar för att ta fram teknisk design och kommersiellt upplägg. I rollen förbereder du underlag för investeringsbeslut och är tillsammans med säljare ytterst ansvarig för att ta hem nya affärer.

Rollen är bred och kräver mycket samarbete med våra kunder, säljare, konsulter och entreprenörer.

Placeringsort för tjänsten är Malmö. Du kommer att rapportera till Regional Manager Götaland.

Din erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som gillar att arbeta med affärer och anta härliga utmaningar i vardagen. För tjänsten krävs det att du har en civilingenjörsutbildning eller liknande samt minst fem års ingenjörserfarenhet av arbete med fjärrvärme och/eller processindustri. Erfarenheterna krävs vid tekniskt komplexa projekt hos såväl industri- som fjärrvärmekunder.

I rollen får du utlopp för dina ekonomiska kunskaper för att göra investeringsbedömningar, projektkalkyler och ta fram affärsförslag samt för din förmåga att leda tekniska projekt. Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska.

I tjänsten ingår resor till bland annat våra fjärrvärmeorter varför det är krav på B-körkort. 

Dina personliga egenskaper

Som person är du öppen, utåtriktad och har ett naturligt driv samt förmåga att komma i mål med dina uppdrag. Du tycker om att arbeta strategiskt och kan hantera ändrade förutsättningar med en kreativ inställning.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - KundfokusEngagemangEffektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Hållbarhet och socialt ansvar är hörnstenar i vår verksamhet

Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Vi låter våra kunder få tillgång till avancerade miljöriktiga energilösningar utan att behöva investera.

Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete.

Miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme.

Join our ADVENture!

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com.

Vi ser fram mot din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter vid ansökan:

Klicka här

Share