Adven meddelar idag om ny ägare i form av institutionella investerare representerade av J.P. Morgan Asset Management

Nyheter 23.10.2020

Adven meddelar idag att aktieöverlåtelsen är genomförd och att ägarskapet nu har överlåtits till institutionella investerare representerade av J.P. Morgan Asset Management.

Vi söker en konceptutvecklare/processingenjör med inriktning industriell vattenrening

Nyheter 14.10.2020

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu ytterligare en teknisk konceptutvecklare/processingenjör som ska jobba med vattenrening med inriktning mot biologisk vattenrening.

Anläggningsansvarig sökes till Adven i Munkedal

Nyheter 08.10.2020

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Anläggningsansvarig till vår nya energianläggning vid Arctic Papers pappersbruk i Munkedal.

Infracapital och AMP Capital överlåter ägarskapet av Adven till J.P. Morgan Asset Management

Nyheter 18.09.2020

Infracapital och AMP Capital har kommit överens om att sälja det gemensamma ägarskapet i Adven, en ledande leverantör av gröna energilösningar i Norden och Baltikum, till J.P. Morgan Asset Management.

Kommunen går mot 100% återvunnen fjärrvärme

Nyheter 20.08.2020

Inför nästa värmesäsong kommer fjärrvärmen i den finska staden Siilinjärvi till en ännu högre grad nyttja spillvärme från industrin för att värma invånarna.

Nya investeringar ska minska metallföretagets koldioxidutsläpp från värmeproduktionen till en tiondel

Nyheter 11.08.2020

Terrafame och Adven i samarbete för att minska koldioxidutsläppen från värmeproduktionen till en tiondel, en minskning som uppskattas kunna realiseras under 2021.

Ny tork och biopanna i drift hos pelletsproducenten Fuelwood

Nyheter 07.08.2020

Adven har byggt och finansierat en tork och en biopanna åt pelletstillverkaren Fuelwood i Söderhamn. Anläggningen kunde driftsättas i mitten av juli.

Sales Manager till Stockholm

Nyheter 02.07.2020

Adven växer och utökar med en Sales Manager till kontoret i Stockholm. I rollen arbetar du mot stora aktörer inom industrin och hjälper dem med deras investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Drifttekniker sökes till Advens värmeanläggningar i Sollefteå

Nyheter 01.07.2020

Vi söker just nu en ansvarstagande drifttekniker till Advens värmeanläggningar i Sollefteå med omnejd.

Vi söker en projektledare för miljöriktiga energilösningar

Nyheter 01.07.2020

Adven växer och utökar med en projektledare till vårt team i Stockholm. I rollen är du med och förverkligar Advens investeringsprojekt för hållbar utveckling inom energi och vatten.