Vi söker Elanläggningsansvarig

Nyheter 28.07.2020

Vi söker en person som ska arbeta med att hålla ihop elanläggningsansvaret på våra anläggningar i Sverige.

Sales Manager till Stockholm

Nyheter 02.07.2020

Adven växer och utökar med en Sales Manager till kontoret i Stockholm. I rollen arbetar du mot stora aktörer inom industrin och hjälper dem med deras investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Drifttekniker sökes till Advens värmeanläggningar i Sollefteå

Nyheter 01.07.2020

Vi söker just nu en ansvarstagande drifttekniker till Advens värmeanläggningar i Sollefteå med omnejd.

Vi söker en projektledare för miljöriktiga energilösningar

Nyheter 01.07.2020

Adven växer och utökar med en projektledare till vårt team i Stockholm. I rollen är du med och förverkligar Advens investeringsprojekt för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Energi från havreskal gör fabriken koldioxidneutral

Nyheter 22.06.2020

Ny bioenergilösning ska nyttja havreskalsrester från Raisios produktion som bränsle för att skapa energi på fabriken. Utsläppen minskar och självförsörjningen ökar.

Ragn-Sells satsning på flygaska får miljonstöd från Klimatklivet

Nyheter 13.05.2020

Miljöföretaget Ragn-Sells projekt för behandling av och utvinning av salter ur flygaska får 51 miljoner kronor i investeringsstöd från Klimatklivet. I projektet samarbetar Ragn-Sells med Adven.

Adven bygger biogasanläggning i finska Hangö

Nyheter 05.05.2020

Adven har utvecklat en lösning för produktion av biogas baserat på kväverik biomassa. Den nya anläggningen stärker den cirkulära ekonomin i området kring Hangö.

Vi söker en Sales Engineer till kontoret i Stockholm

Nyheter 24.04.2020

Adven växer och utökar med en Sales Engineer. Du kommer att arbeta mot stora aktörer inom kemisk, process- samt produktionsindustri och ge tekniskt säljstöd till Advens investeringar för hållbar utveckling inom energi och vatten.

Henrik Johansson Casimiro blir ny vd för Adven

Nyheter 02.04.2020

Adven tillsätter ny vd i Sverige. Efter 3 händelserika år av tillväxt lämnar Ilkka Niiranen över stafettpinnen till Henrik Johansson Casimiro som utsetts till ny vd av styrelsen.

Adven säkerställer driften för våra kunder i samband med COVID-19

Nyheter 13.03.2020

COVID-19 (coronavirus) fortsätter att påverka hela samhället, samtidigt som viktig infrastruktur så som energileveranser måste fungera som vanligt. Vi på Adven har vidtagit preventiva åtgärder och kan försäkra att vi har en kontinuitetsplan för att säkerställa driften av våra anläggningar för att vi ska kunna fortsätta våra leveranser även om spridningen av viruset intensifieras.