Gunillas berättelse

 

”Jag brinner för miljön och jag vill vara med och bidra i omställningen till förnyelsebar energi i samhället. På Adven kan jag på riktigt vara med och bidra till att minska de fossila koldioxidutsläppen.”

 

                                                   - Gunilla Berggren, Chef för projektledning 

Jag började 2011 på det nystartade företaget Eco2 Energy som erbjöd fastighetsägare en finansierad fullservicelösning baserad på geoenergi. När Eco2 Energy köptes av Adven som ville expandera in på svenska marknaden så följde jag med. Jag har under mina år på Eco2 Energy och sedan på Adven fått möjligheten att jobba med allt ifrån försäljning, inköp och projektledning.

Nu ansvarar jag för de pågående projekten och gruppen av projektledarna i Sverige. Jag har fått vara med i uppbyggnaden av företaget och därmed sätta min egen prägel på arbetssätt och företagskultur.  

Vad gör Adven till en bra arbetsplats att jobba på?

På Adven är beslutsvägarna korta och som enskild person kan man göra stor skillnad och påverka stora beslut. Man får stort eget ansvar med breda och varierande arbetsuppgifter.

Som projektledare på Adven får man leda projekt med stor variation både med avseende på teknik och storlek. Man får vara med att utveckla processer och arbetssätt. I projekten, där vi jobbar väldigt nära våra kunder, får man bygga goda och långsiktiga relationer och vara med och skapa flera projekt.  

Om man vill jobba med lösningar där framtiden och miljön står i fokus och tycker om att ta eget ansvar och bygga långsiktiga relationer så är Adven rätt företag för dig.

 

Vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare. Kontakta oss om du är intresserad och känner att Adven skulle kunna vara ditt nästa steg i karriären!

 

Ann Jerreborg
HR Manager