Karriär på Adven

 

”Tillväxt och utveckling”

Adven är ett tillväxtföretag under kontinuerlig utveckling med över 350 medarbetare i Sverige, Finland, Estland och Lettland. Företaget växer och vi söker ständigt kunniga medarbetare och nya talanger inom teknik och ekonomi. 

Vi söker personer som är utvecklings- och optimeringsintresserade – de som vill ha helikopterperspektiv och specialister som brinner för att utveckla vår verksamhet och våra processer. Det kräver förutom engagemang och innovationsrikedom även tålamod och ett målinriktat sätt att arbeta. 

”Leder kunderna framåt”

På Adven arbetar alla – såväl kundnära medarbetare som stödfunktionerna – med ett gemensamt mål: att göra kunderna framgångsrika. Vi är en föregångare inom energibranschen med lösningar som är oberoende av enskilda leverantörer, tekniker eller bränslen. Vi tar fram en avancerad och optimal lösning för varje kunds processer och förutsättningar, och arbetar som en integrerad del av kundens process. Vi levererar våra lösningar i form av en tjänst, så att kunden slipper att själv investera i energianläggningen och kan satsa sitt kapital på att utveckla sin kärnverksamhet.   

Kärnan för Advens verksamhet och vårt främsta mål är att garantera anläggningarnas driftsäkerhet. En oavbruten och störningsfri energiförsörjning är helt avgörande för våra kunders produktion. Adven har en smart driftorganisation – vi automatiserar rutinprocesser, fjärrövervakar våra anläggningar, utbildar personalen och optimerar anläggningarnas drift kontinuerligt. Våra specialister har koll på relevant lagstiftning och bestämmelser inom branschen och känner till kraven de medför.

”Hos oss står du inte och trampar vatten”

För oss är varje medarbetare en investering som vi vill utveckla, och därför vill vi garantera din professionella utveckling. Vi förenas av en resultatinriktad attityd. Vi har förtroende för våra medarbetare och uppmuntrar dem att ta egna initiativ, vilket innebär frihet med ansvar. På Adven får du möjlighet att pröva nya saker och lära dig.

 

Läs mer om några av våra medarbetare och deras karriärvägar:

Kontakt

Ann Jerreborg
HR Manager