Karriär på Adven

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som gynnar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar energilösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Adven är ett tillväxtföretag under kontinuerlig utveckling med över 350 medarbetare i Sverige, Finland, Estland och Lettland. Företaget växer och vi söker ständigt kunniga medarbetare och nya talanger inom teknik och ekonomi. 

Vi söker personer som är utvecklings- och optimeringsintresserade – de som vill ha helikopterperspektiv och specialister som brinner för att utveckla vår verksamhet och våra processer. Det kräver förutom engagemang och innovationsrikedom även tålamod och ett målinriktat sätt att arbeta. 

Hos oss får du möjlighet att pröva nya saker, utvecklas och växa

 

- Vi har tre huvudprioriteringar inom företaget och en av dom är att bli bäst i vår bransch, och det kan vi inte åstadkomma utan de bästa medarbetare, säger Jyrki Vainionpää, vd för Advenkoncernen.

- Vi ser varje medarbetare som en investering - en vars värde vi vill ska växa. Hos oss står du aldrig still i din utveckling. Du kommer ha möjlighet att forma morgondagens lösningar inom energi och vatten, och på så vis bidra till ett högre syfte.Läs mer om några av våra medarbetare och deras karriärvägar:

Kontakt

Ann Jerreborg
HR Manager