Era kunder förväntar sig hållbarhet

Energikonsumtionen i vårt samhälle har blivit en central fråga och fler och fler värdesätter vikten av en hållbar utveckling.

Som ni säkert redan vet vill er kunder bekämpa klimatförändringen. De håller redan på att anpassa sin egen livsstil till mer miljövänliga alternativ och de är mer benägna att välja serviceföretag, bostäder och till och med återförsäljare som delar deras värderingar och som arbetar aktivt mot klimatförändringen.

Ökat intresse för hållbarhet

Betydelsen av hållbar utveckling ökar snabbt inom fastighetssektorn. Investerare blir mer och mer ansvarsfulla och intresserade av att förvärva miljöprofilerade fastigheter till sin portfölj.

Beslutsfattare och lagstiftare vill utan tvekan minska utsläppen. Energilagstiftningen blir striktare för industrierna och bostadsbyggandet är en av de viktigaste sektorerna där man förväntar sig en minskning av utsläppen.

Adven underlättar övergången

Att uppgradera er fastighet med en modern, energieffektiv värme- och kyllösning hjälper er att uppfylla flera energikrav samt erhålla miljöcertifiering.

Adven hjälper företag med deras resa mot en koldioxidneutral framtid. Vi sköter grovarbetet åt er: vi analyserar era energibehov, hittar den optimala lösningen för fastigheten i fråga, tar investeringarna och hanterar er produktionsanläggningar så effektivt som möjligt.

Kontakta oss redan i dag!

Johan Lönneborg
Head of Real Estate Energy
Johan Lönneborg
Bonsky