Geoenergi för uppvärmning och kylning av stora fastigheter

Geoenergi eller bergvärme är solenergi som lagras i marken som kan utvinnas ur berggrunden eller ur markens ytskikt. Förnybar geoenergi erbjuder en ekologisk, stabil och ekonomisk lönsam lösning för uppvärmning och kylning. Energikostnader är mer förutsägbara jämfört med andra energilösningar och det minskar ditt koldioxidavtryck.

Adven är en pionjär inom realiseringen av geoenergilösningar för stora fastigheter, såsom köpcentrum och logistikcentrum. Läs mer om möjligheterna och fördelarna med förnybar geoenergi!

 

 

Ta kontrollen över dina energikonstnader

När du väljer Adven som leverantör av värme- och kylalösningar får du kontroll över dina värmekostnader – utan några kapitalintensiva investeringar. Vi investerar i energianläggningen samt sköter underhåll och driftoptimering. Allt du behöver göra är att njuta av förnyelsebar värme och kyla.

Öka värdet på er fastighet. Med Adven är det enkelt. 

Advens hållbara geoenergilösning är ett enkelt sätt att öka värdet på er fastighet utan investering.

Grön och miljövänlig geoenergi

Adven underlättar övergången till fastigheter med nollutsläpp. Vi tror att hållbarhet underlättar tillväxt och många av era intressenter tycker likadant. Vill ni att de ska fortsätta vara nöjda? Vi kan hjälpa er. 


Kontakta oss

Bonsky